Dryboy.se – Skräddarsytt, vattentätt & enkelt

Dryboy.se® är ett svenskt företag och varumärke. Vi tillverkar skräddarsydda, vattentäta, eleganta och mycket hållbara överdrag för all inredning utomhus. De är också helt anpassade efter just er möblering och unika mått.

Hållbart, både för dig och för vår miljö

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar, och att leverera en optimal kvalitet i lösning, material och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att vår produktion och våra produkter lämnar ett minimalt fotavtryck på vår miljö. Vi är övertygade om att dessa båda mål i kombination är förutsättningar för ett hållbart och framgångsrikt sätt att skapa värde. Detta styr våra val av utomhustyg, inspirerar vår design och utvecklar vår teknik. Vi anser att idén om ”slit och släng” är förlegad, och hoppas att du är av samma åsikt.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

All utveckling, design och produktion av Dryboy™ sker i våra lokaler på den blåsiga och regniga svenska västkusten. Det överdrag vi levererar till dig är vattentätt, skräddarsytt, hållbart och unikt. Det finns inget som förbättrar oss mer än möjligheten att få höra av dig, oavsett om det är rådgivning, önskemål, synpunkter eller problem.

Leave a Reply

3 × 3 =