Utveckla ditt företag – Vi har de finansiella musklerna för att ta ditt företag till nästa nivå

Finansiella tjänster för tillväxt och förnyelse

Alla företag står vid ett tillfälle eller annat inför utmaningen att stagnera eller ta nästa steg och växa. Vid detta vägskäl är det många som tvekar, vågar man ta risken, hur skall man ha råd med investeringarna som behövs?

Vi hjälper dagligen företag att ta detta steg och skräddarsyr finansiella tjänster som gör det möjligt att växa, skapa bättre lönsamhet och vinna nya affärer – med fortsatt jämt och stabilt kassaflöde. 

Våra tjänster

Genom ett nära sammarbete med Siemens Financial Services kan vi erbjuda dig en bred och komplett portfölj av tjänster som passar såväl små som stora bolag.

Oavsett om du vill finansiera dina nyinvesteringar, lägga om befintliga avtal med bättre villkor eller förbättra ditt kassaflöde så har vi tjänster som passar dig och ditt företag.

Vi på Pretiva

Samtliga medarbetare hos oss på Pretiva har lång erfarenhet av att hjälpa företag med olika finasieringslösningar. Samtliga personer i teamet har jobbat i finansbranchen men med bakgrund i att ha jobbat inom olika industrier så som skogsmaskiner, industri och liknande. Tack vare vår gedigna och breda bakgrund som team förstår vi våra kunders behov och utmaningar vilket vi ser som en styrka i vårt arbete med att hitta bästa lösningen för just ditt företag.

Leave a Reply

femton − 9 =