Skip to main content

Om oss

Vad gör vi på Samköpsgruppen?

Genom smarta upphandlingar ger Samköpsgruppen våra medlemmar inom hotell- och boendeanläggningar tillgång till goda samarbeten med ledande leverantörer.

Vi är ett bollplank för våra medlemmar – med fokus på kvalitet och pris. Vi guidar våra medlemmar till rätt produkter och tjänster för att bättre kunna driva sina verksamheter. Genom vårt samarbete med Krogdirekt har vi idag ett stort utbud av produkter och tjänster. Vi har också mer kraft i våra förhandlingar med leverantörer då vi tillsammans är ca 1200 medlemmar.

Samköpsgruppen har smarta erbjudanden för alla tjänster som kan behövas i våra medlemmars verksamheter. Vi erbjuder lönsamma avtal inom allt från mat, dryck och köksutrustning till säkerhet och kassasystem. Du får vår fulla uppmärksamhet – så får gästerna din.

Samköpsgruppen ger styrka

Skandinaviska Samköpsgruppen är, tillsammans med Krogdirekt, en fristående inköpskedja som ger ökad lönsamhet till våra medlemmar. Vi ska erbjuda rätt priser till din verksamhet vid köp från olika grossister och direktleverantörer.

1200

Medlemmar

Vi jobbar hela tiden med att förbättra för dig som medlem, allt faller tillbaka på vår värdegrund.

Vi ska vara en fri och oberoende inköpskedja med en positiv inköpskultur

Vi ska vara uppdaterade, ambitiösa och offensiva

Vi ska konkurrera hårt och ärligt

Vi ska leverera hög kvalitet i allt

Vi ska alltid vara att lita på, med hög lojalitet bland våra medlemmar

Drivkraften för Samköpsgruppen har varit densamma i 25 år – medlemmens behov. Vi har under denna tid utvecklat ett arbetssätt där vi säkerställer sortiment, kvalitet och pris.

Ta hjälp av Samköpsgruppen!

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så kontaktar en av våra erfarna och professionella rådgivare dig. Vill du hellre kontakta oss? Kontakta oss här.