Betalningar – ditt hjärta och vår passion

Idag är Verifone världsledare på betallösningar, det som är hjärtat i varje affärsverksamhet. I mer än 150 länder världen över levererar våra 6 000 anställda lösningar för elektroniska betalningar till alla sorters miljöer – från den lilla kvartersbutiken och obemannade automater till stora internationella butikskoncerner och e-handel.

Även i Sverige, där vi tidigare hette Point, är vi den ledande leverantören av kortterminaler med tillhörande utrustning och tjänster, och ansluter mer än 26 miljoner betalterminaler till molnet. På så sätt kan vi slå samman handeln via nätet med handeln i butik och skapa nästa generation engagemang mellan handlare och konsumenter.

På väg mot ännu starkare relationer

Just engagemanget mellan dig och dina kunder blir allt viktigare och vår unika, skalbara och öppna plattform gör det möjligt att bygga på med olika appar så att du snart kan kommunicera med dina kunder via terminalen, till exempel med annonser, frågor och tips. Det kommer att öka din försäljning och kundlojalitet och är en av alla innovationer vi utvecklar just nu.

Men oavsett hur stora, globala, framgångsrika och nyskapande vi är, glömmer vi aldrig att Verifone startades på en strand, för att hjälpa de lokala handlarna där. Och fortfarande är det lika viktigt att betalningarna fungerar. De ska gå snabbt, smidigt och säkert. Såväl i kassan som i e-butiken. Det är vår passion, och det ger dig möjlighet att fokusera på din.

Läs mer om betalterminaler, betallösningar för fysisk handel och betallösningar för digitala kanaler på vår hemsida.

Leave a Reply

9 + 19 =