Skip to main content
Erbjudande

Spara 8,2% på elkostnaden med Bixia

By 16 maj, 2023No Comments

Besparing: 8,2% enligt Bixias beräkning i elområde 3

Just nu är det många saker som bidrar till en svängig elmarknad och höga priser. För att underlätta situationen har vi tillsammans med vår samarbetspartner Bixia tagit fram ett tryggt och förmånligt elavtal för dig och alla andra medlemmar.

Så funkar portföljen

Tänk dig att du köper en aktiefond på banken. Fonden sköts av en fondförvaltare som beslutar vilka aktier som ska ingå i fonden för att den ska bli så lönsam som möjligt. Besluten bygger på noggranna analyser, daglig bevakning och god erfarenhet.

Precis på samma sätt fungerar Samköpsgruppens elportfölj. Bixias elhandelsexperter analyserar elmarknaden och köper el vid många olika tillfällen 12 månader framåt i tiden, när de ser att priset är lönsamt. Effekten blir ett stabilare elpris utan att du själv behöver engagera dig i elmarknaden.

Som medlem får du

  • ett avtal där Bixias elhandelsexperter sköter ditt elinköp
  • ett jämnare elpris utan de högsta elpristopparna
  • 100 % förnybar el
  • en kombination av tryggheten i fast pris med möjligheterna i det rörliga priset – 40 % av elen säkras, resten baseras på det rörliga priset.
  • ett tillsvidareavtal med 12 månaders uppsägningstid.

Låter det intressant?

Visa och ladda ner produktblad här >> (I produktbladet står Skandinaviska Samköpsgruppens moderbolag Krogdirekt angiven)

Kontakta oss